2 adet havuç
2 adet kabak
10 adet brüksel lahanası
½ kalıp beyaz peynir
6 adet büyük diş sarmısak
Zeytinyağı
Brüksel lahanalarını 10 dakika haşlayın.
Bu arada havuç ve kabakları boyuna ince şeritler halinde kesin.
Tavaya zeytinyağını koyun ve kızdırın.
Sırası ile, havuçları atın ve birkaç dakika çevirin. Sonra kabakları atın.
Çatalla ara sıra yumuşaklıkları kontrol ederek istenen kıvama gelinceye kadar kızartın.
Ufak doğranmış sarımsakları ekleyin.
Haşlanmış brüksel lahanalarını ikiye bölerek tavaya ekleyin.
Beyaz peyniri fazla olmamak kaydı ile bir çatalla hafifçe ezin ve sıcak sebzelerle karıştırın.
Bir müddet kaşıkla çevirerek peynirin erimesini sağlayın.
Sıcak olarak servise sunun.